Vi søker en sprudlende morgenfulgl!

Arbeidsgiver: Dromedarbakeriet 

Stillingstittel: Produksjonsmedarbeider
Sted: Apotekerveita i Trondheim sentrum
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Vi ønsker å finne deg som er kjenner deg igjen i og etterlever følgende stikkord i arbeidsmiljøet

  • positiv
  • nøyaktig
  • lærevillig
  • pålitelig
  • fleksibel
  • strukturert
  • glad i å jobbe selvstendig og i samarbeide med andre

Vi søker etter en person som liker å jobbe med mat og mennesker. Erfaring fra tilberedelse av mat og kjennskap til IK-mat og hygienerutiner er et krav.

Du må kunne jobbe raskt og effektivt, samt være strukturert og ryddig, positiv og ha et godt humør. Førerkort klasse B er et krav. Må kunne beherske norsk flytende og skriftlig.

Du vil bli del av et miljø der krav til kvalitet står i fokus, der du får lære av de beste innen kaffe- og konditorfaget.

Vi kan tilby en spennende jobb i et kreativt miljø med høyt tempo.

Arbeidstid vil hovedsakelig være fra mandag til fredag kl. 0430, og lørdager ved behov.

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad!

Ta kontakt med Margrethe på telefon 941 58 143 eller på mail dersom du har spørsmål!

Send søknad med CV og referanser til bakeriet@dromedar.no

Søknadsfrist snarest!


Om Dromedar Kaffebar og Dromedarbakeriet:

Dromedar kaffebar AS er en av Norges ledende kaffebar-kjeder, med utsalg i Trondheim, Bergen, Stjørdal og Ålesund. Vi teller 120 ansatte i stort og smått. Bedriften ble etablert mars 1997 og har siden starten blitt til 12 kaffebarer og et eget bakeri. Kort sagt er Dromedar Kaffebar en nydelig kopp kaffe servert til deg, laget med håndverk, kjærlighet, historikk og kvalitet. Vi jobber med hjertet i koppen for å skape fantastiske kaffeopplevelser for våre kunder.
Dromedar Kaffebar ble kåret til årets Norske kaffebar i 2001, 2012, 2013, 2014 og 2019. Vi har Norgesmesteren i Barista kunst i 1999, 2006, 2013 og 2019, og vi har deltatt i Verdensmesterskap i kaffe de siste 7 av de siste 9 årene.

Dromedarbakeriet ble etablert i 2011, og har som primæroppgave å lage deilig bakst, kaker og mat til Dromedar Kaffebar kjeden. I tillegg betjener vi et stort og stadig voksende marked på kaker til jobb, fest og merkedager.
Dromedarbakeriet er etablert som kvalitetsleverandør i Trøndelag, og vi leter etter den perfekte kandidaten som skal være med på å føre arven og ryktet som vi har opparbeidet gjennom 8 år, videre inn en lovende fremtid. Dette vil være en spennende utfordring og stor mulighet for den rette kandidaten, og utgangspunktet for å lykkes kunne ikke vært bedre