Bryllup

Vi hjelper deg på den vakreste dagen i livet!

Vi har bakt bryllupskaker og makroner til bryllup siden 2012, for oss er uttrykket til hver bryllupskake unik. Nedenfor er et utvalg av de mest populære smaks-sammensetninger og oppsett vi tilbyr.

Vi lar oss inspirere av detaljene i håndverk, farger og høytider når vi setter sammen fargesammensetninger.

Vi ønsker personlig kontakt rundt bryllupskaker. Ring oss og la oss hjelpe deg på veien. Tel. 941 58 143

Nedenfor er utvalget vi tilbyr. Endringer kan gjøres ift intoleranse bla, hør med oss om eventuelt andre ønsker.

Bryllupskake på svingstativ (50-90 pers)

Minste antall kaker på svingstativ er fire etasjer og maks er seks. En kake til 50 personer har da 4 kaker, mens en kake til 90 personer har seks etasjer, hvor den sjette etasjen står direkte på bordet. Kakene har fallende størrelse fra toppen og ned.

Priser:

for 50 personer: 4 750 kr
for 60 personer: 5 700 kr
for 75 personer: 7 125 kr
for 90 personer: 8 550 kr

Det tilkommer 1 000 kr i depositum for kakestativ. Dette lånes ut kostnadsfritt og depositum tilbakeføres når stativet leveres tilbake i den stand det ble utlevert.

Pris gjelder for kakene; Hvit sjokolademousse, ekstra hvit marsipankake og gulrotkake, alle Dromedarbakeriet Originaler. Pris er inkl blomster. Har du intoleranse blant dine gjester, kan feks en av kakene leveres gluten og/eller laktosefri, dette mot et tillegg. Hør med oss om utvalg.

Kaken ovenfor er en hvit sjokolademousse og fåes i størrelser fra 20-90 personer.

Bryllupskake på trekantstativ (30-50 pers)

Minste antall kaker på trekantstativ er tre etasjer. Her kan man varierer størrelsen på kakene slik at man får kake til 30, 40 eller 50 personer. Kake til 30 og 40 personer har da etasjer i fallende størrelse, og en til 50 personer har alle etasjer i lik størrelse.

Priser:

for 30 personer: 2 850 kr
for 40 personer: 3 800 kr
for 50 personer: 4 750 kr

Det tilkommer 1 000 kr i depositum for kakestativ. Dette lånes ut kostnadsfritt og depositum tilbakeføres når stativet leveres tilbake i den stand det ble utlevert.

Pris gjelder for kakene; Hvit sjokolademousse, ekstra hvit marsipankake og gulrotkake, alle Dromedarbakeriet Originaler. Pris er inkl blomster. Har du intoleranse blant dine gjester, kan feks en av kakene leveres gluten og/eller laktosefri, dette mot et tillegg. Hør med oss om utvalg.

Kaken ovenfor er en hvit sjokolademousse og fåes i størrelser fra 30-50 personer.

Bryllupskake for 20 personer:

Her velger du blant våre aller mest populære smaker. Blomster i mikset eller ensfarget fargepalett er inklusive i prisen, og prisen er den samme uavhengig av smak. Kaken kan også kjøpes i nettbutikken, forutsatt at du sjekker dato med oss på forhånd.

Priser:

for 20 personer:  1 700 kr

Vi låner bort kakefat mot et depositum på 1 000 kr, så langt beholdningen rekker. Dette lånes ut kostnadsfritt og depositum tilbakeføres når stativet leveres tilbake i den stand det ble utlevert.

Se mer informasjon i nettbutikken: Bryllupskake for 20 personer, i Hvit sjokolademousse.
Bryllupskake i ekstra hvit marsipan
Se mer informasjon i nettbutikken: Bryllupskake i Ekstra hvit marsipan

Våre smaksvarianter:

1. Hvit sjokolademousse

Hvit sjokolademousse er en Dromedar original, og en bestselger til selskap og bryllup. Her møter sødmen av hvit sjokolade frisk pasjonsfruktkrem på luftig mandelbunn i en vakker smaksbombe som vi får mange tilbakemeldinger på. Om ønskelig, kan du trekke lokket i mørk sjokolade også.

3. Marsipankake i ekstra hvit marsipan

Vår Ekstra hvite marsipankake er selvfølgelig nybakt samme dag som du henter den og fåes med fløyelsmyk krem på luftig sukkerbunn med håndlaget vaniljekrem, sjokoladebiter og nyrørt bringebær. Vi trekker den med ekte marsipan og pynter med håndlagde makroner, mer marsipan og sjokolade fra vårt håndbakeri.

Spør oss om gluten- laktosefrie, nøttefrie kaker!

Makroner til velkomstbordet

Våre håndlagde makroner fåes i 8 pk poser. Vi har flere smaker, og disse egner seg godt som velkomst til spente bryllupsgjester og på kakebord.

Fåes i smakene:

Pasjonsfrukt
Salt-karamellmakron

Alle er produsert uten hvetemel.

Priser:

Pose, 8 pk:    169 kr

Bestilling og bestillingsstid

Bryllupskaker lages unikt for hvert brudepar, håndlaget fra bunnen av. Ta kontakt med oss så snart dato er klar, slik at vi sammen kan finne den perfekte kaken for deres spesielle dag. Dette fordi vi ønsker å opprettholde den høye kvaliteten og standard vi har på produkt, blomster, bær, innkjøp av ferske varer og trivselen til våre særdeles dyktige ansatte. Endelig bestilling gjøres etter avtale med oss på e-post etter dette. Tel. 941 43 158.

Vilkår for bestilling av bryllupskake

Pris på bryllupskaker finner du i nettbutikken med antall kakestykker pr kake. Vi baker bryllupskaker i størrelsen 20, 30, 40, 50, 60, 75 og 90 personer osv. Er du usikker på antall, ring oss.

Henting av bryllupskake

Bryllupskaker hentes ved vårt bakeri i Apotekerveita, i Dronningens gate 10b, etter avtale. Ta gjerne med deg noen som kan holde kake-eskene, eller sørg for at eskene står stødig i bil. Merk at kaker er kjølevare og det anbefales ikke å gjøre andre ærend samtidig. Kaker oppbevares i kjøleskap eller kjølerom ved ca 4 grader.

Bakeriet tar ikke ansvar for kaker etter at de har forlatt produksjonslokalet. Kunden er da selv ansvarlig for å frakte og oppbevare kakene forsvarlig.

Vi lager alle kaker på bestilling ut ifra vår meny. Er det spesielle ønsker i forhold til pynt og farger, ønsker vi bestillingen per mail, slik at ingen misforståelser oppstår.

Stativ og kakefat

Vi har stativ og kakefat til utlån som vi tar 1 000 kr i depositum for. Depositum betales med kort eller kontanter. Betaler man med kredittkort må man ta vare på kvittering for fremvising ved tilbakebetaling. Depositumet får kunden igjen når stativet leveres tilbake, senest 1. virkedag etter avtalt dato. Levering avtales i forkant av utlån. Ved forsinket tilbakelevering av stativ, vil beløp bli trekt fra depositum. All skade og/eller tap av deler på stativ, dårlig rengjøring av stativ o.a, blir trekt ifra depositum.

Viktig informasjon: Stativ skal leveres tilbake i den stand det ble utlevert. Det skal rengjøres med klut, og må IKKE settes i vaskemaskin og IKKE demonteres.

Betaling av bryllupskaker og depositum skjer i forkant av bryllupet, minimum en uke før, hvis ikke annet er avtalt. Ved manglende betaling, produseres ikke kaker.

Å sette opp kake på kakebord

Kakene blir pakket enkeltvis i hver sin eske for for henting av kunde. Hver eske blir merket, slik at den som setter frem kaken(e) på kakebordet, ser hvilken rekkefølge kakene skal stå. Kakestativet blir sendt med ved siden av, dette settes først på bordet, deretter settes kakene på, hvorpå man starter med den nederste kaken.

Utdrag fra avtale om Kakestativ:

Når en kunde kjøper en kake som krever et kakestativ, får man låne dette kostnadsfritt fra Dromedarbakeriet på disse betingelsene: 

  • Et depositum på 1 000 kr innbetales minst 1 uke før bestillingsdag, med mindre annen avtale er gjort med Dromedarbakeriet. Man kan kun betale depositum i nettbutikk eller i Dromedarbakeriet med kredittkort. Betaler man med kredittkort må man ta vare på kvittering, da denne kreves for tilbakebetaling av depositum.
  • Kakestativet må leveres tilbake første virkedag etter utlevering. Man får da tilbake depositumet i sin helhet, så fremt stativet ikke har fått skader eller mangler.
  • Kakestativet må ikke vaskes i oppvaskmaskin. Det skal tørkes over med en klut for å fjerne eventuelle kakerester og/eller skitt. 
  • Når kaken forlater Dromedarbakeriet er kaken og stativet kunden sitt ansvar.
  • En avtale om lån signeres ved henting av kaken, også på vegne av brudeparet. Kontrakten blir også sendt på e-post.

Ta kontakt med oss ved spørsmål, vi gleder oss til å høre fra dere!

Tel. 941 58 843