Kake til bryllup

Bryllup -vi hjelper deg med den vakreste dagen i livet!

Vi har laget bryllupskaker i mange år. Nedenfor er et utvalg av de mest populære smakssammensetninger og oppsett. Vår erfaring er at hver bryllupskake er unik. Vi ber deg derfor ta kontakt med oss, så kommer vi fram til hvordan deres bryllupskake skal  se ut.

Har du allergi, eller intoleranse, har vi god erfaring med det. Vi følger ellers gjerne sesong ved valg av blomster og farger om du er usikker.

Book tid med konditor på bakeriet@dromedar.no eller ring oss på 941 58 143 -Vi hjelper deg gjerne!

Bryllupskake på svingstativ (for 50-90 personer)

Bryllupskake på svingstativ -for 50-90 personer.

Minste antall kaker på svingstativ er fire etasjer, maks er seks. En kake til 90 personer har da seks etasjer, hvor den 6. etasjen står direkte på bordet. Kakene har fallende størrelse fra toppen og ned.

Pris er for alle smaker og utførelser nedenfor:

 • for 50 personer: 4 250 kr
 • for 60 personer: 5 100 kr
 • for 75 personer: 6 375 kr
 • for 90 personer: 7 650 kr

Husk å beregne med 1 000kr i depositum for kakestativ. (leies kostnadsfritt)

Bryllupskake på trekantstativ (for 30-50 personer)

Bryllupskake på trekantstativ -for 30-50 pers

På trekantstativ er det tre etasjer. Her kan man varierer størrelsen på kakene slik at man får kake til 30, 40 eller 50 pers. Kake til 30 og 40 pers har etasjer i fallende størrelse, og en til 50 har alle etasjer i lik størrelse.

Pris er for alle smaker og utførelser nedenfor:

 • for 30 personer: 2 550 kr
 • for 40 personer: 3 400kr
 • for 50 personer: 4 250kr

Husk å beregne med 1 000kr i depositum for kakestativ. (leies kostnadsfritt)

Bryllupskake for 20 personer

Bryllupskake for 20 personer

Dette er en storslagen enkeltkake for 20 personer hvor du velger smak, fyll, blomster og farge! -Altså helt som du ønsker! Prisen er bare 1 600kr uavhengig av kombinasjon. Ønsker du feks å trekke opp en hvit sjokolademoussekake med mørk sjokolade, kan du også det, for samme pris.

Pris er for alle utførelser og smaker nedenfor:

 • for 20 personer: 1 600kr

Forslag til smaksvarianter:

1.Marsipankake med ekstra hvit marsipan

Vår ekstra hvite Marsipankake er nybakt samme dag med fløyelsmyk krem på luftig sukkerbunn med vaniljekrem, sjokoladebiter og nyrørt bringebær, trukket med marsipanlokk og pyntet med håndlagde makroner, marsipan og sjokolade fra vårt håndbakeri. Fåes også som gluten- eller laktosefri om ønskelig.

2. Sjokoladedrøm

Vår Sjokoladedrøm er en Dromedarbakeriet original i mørk sjokolademousse med frisk pasjonsfruktkrem, salt karamell og crisp i mandelbunn. Her kan du feks endre lokket til hvit sjokolademousse om ønskelig, uten endring i prisen.

3. Hvit sjokolademousse

Hvit Sjokolademousse er en Dromedar original, og en bestselger i bryllup, hvor hvit sjokoladesødme møter frisk pasjonsfruktkrem på luftig mandelbunn. Her kan du trekke lokket i mørk sjokolade feks om ønskelig, uten endring i pris.

Makroner i eske og poser

Makroner

Våre håndlagde, smakfulle makroner fåes i lekker eske med enten 3, 2, eller 1 type makron. Esken egner seg godt som velkomst til spente bryllupsgjester og på kakebord.

Fåes i smakene:

 • Oreomakron
 • Pasjonsfruktmakron
 • Salt-karamellmakron

Alle er produsert uten hvetemel, bortsett fra Oreomakron.

Pris:

 • 50 Makroner i eske: 1 050kr
 • 10 Pk makroner: 169kr

Bestilling og bestillingsstid :

Hver bryllupskake produseres helt unikt for hvert brudepar. Vi setter derfor av konkret tid til hver kake, og kakene får derfor bestillingstid etter kapasitet og sesong. Vi ønsker derfor å avklare bestillingene så tidlig som mulig, og gjerne så snart dato er satt. Dette fordi vi ønsker å opprettholde den høye kvaliteten vi har på blomster, bær, innkjøp av ferske varer og våre særdeles dyktige ansatte. Bestillinger gjøres etter avtale med oss på e-post eller via nettbutikken.

Henting av bryllupskake:

Bryllupskaker hentes ved vårt bakeri i Apotekerveita, i Dronningens gate 10b, etter avtale. Ta gjerne med deg noen som kan holde kake-eskene, eller sørg for at eskene står stødig i bil. Merk at kaker er kjølevare og det anbefales ikke å gjøre andre ærend samtidig. Bakeriet tar ikke ansvar for kaker etter at de har forlatt produksjonslokalet. Kunden er da selv ansvarlig for å frakte og oppbevare kakene forsvarlig. Kaker oppbevares i kjøleskap eller kjølerom ved ca 4 grader.

Vilkår for bestilling av bryllupskake:

Vi lager alle kaker på bestilling utifra vår meny. Er det spesielle ønsker i forhold til pynt og farger, ønsker vi bestilling via nettbutikk eller per mail, slik at ingen misforståelser oppstår. Betaling av bryllupskaker og depositum skjer i forkant av bryllupet, minimum en uke før, hvis ikke annet er avtalt. Ved manglende betaling, lages ingen kake.

Å sette opp kaken på kakebordet:

Kakene blir pakket enkeltvis i hver sin eske for for henting av kunde. Hver eske blir merket, slik at den som setter frem kaken(e) på kakebordet, ser hvilken rekkefølge kakene skal stå. Kakestativet blir sendt med ved siden av, dette settes først på bordet, deretter settes kakene på, hvorpå man starter med den nederste kaken.

Utlån av glassfat og kakestativ:

Dromedarbakeriet låner ut kakestativ kostnadsfritt mot et depositum ved kjøp av bryllupskaker. Vi låner også ut glassfat, så langt beholdningen rekker. Ved lån av utstyr gjelder disse betingelser:

 • Et depositum på 1 000kr innbetales minst 1 uke før hentedag, med mindre annen avtale er gjort med Dromedarbakeriet og !avtale om «Lån av kakestativ» eller «Lån av glassfat» signeres.
 • Kakestativ og glassfat leveres tilbake første virkedag etter utlevering. Depositumspenger blir tilbakeført i sin helhet så fremt stativ eller glassfat ikke har fått skader eller mangler. 
 • Kakestativet må ikke vaskes i oppvaskmaskin, men tørkes over med klut for å fjerne eventuelle kakerester og skitt. Glassfatet vaskes i vaskemaskin og leveres tilbake rent.
 • Når kaken forlater Dromedarbakeriet er kake, stativ og glassfat kunden sitt ansvar.
 • Glassfat lånes ut kostnadsfritt til single kaker, så lenge Dromedarbakeriet har beholdning.
 • Depositum tilbakeføres til konto. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi kontonummer for tilbakeføring av depositum ved oppgjør i butikk-kasse. I nettbutikk overføres beløpet innen 1-2 virkedager.

Vi ser frem til å høre fra deg!