Festkaker

-Dåpskake, navnefest, velkommen til verdenkake eller babyshower?

Vi har kakene, velg i smak, størrelse, farger og pynt. Har du allergier, er vi også behjelpelig med det. Alle kaker er nybakte, så vær gjerne tidlig ute med bestillingen, så lager vi en kake som gjør dagen helt perfekt! Ps, er du litt sent ute med bestilling, prøv vår fargerike Oreosuksess med sjokoladeskilt!

-Konfirmasjon -når ungene blir store.

Marsipankake, kransekake, kremkake, jovisst har vi det i alle mulige varianter! Har du allergier, ønsker logo/bilde, en spesiell tekst eller farge, er vi selvsagt behjelpelig . Du finner mer informasjon her:

Bryllup -vi hjelper deg med den vakreste dagen i livet.

Vi har laget bryllupskaker i mange år, etter egne originale oppskrifter. Vi har flere forslag til smak og utseende og følger gjerne sesong når det gjelder pynting og utseende. Har du allergier, er også dette noe vi har god erfaring med. Ring oss og avtal møte med konditor, så kommer vi fram til deres helt spesielle kake for dagen. For mer informasjon se her:

-Bursdagskake?

Alle dager er anledning for å feire! Ny jobb, familiesammenkomst, morsdag eller bare en hyggelig sammenkost? Vi tilfører gjerne det lille ekstra til de gode stundene! Sett en personlig tekst eller et sjokoladeskilt på kaka og du har en flott overraskelse til dine kjære! Se forslag til bursdagskake i nettbutikken vår her: