Festkaker

Velkommen til verdenkake eller babyshower?

Vi har kakene til dåp og navnefest! Velg i smak, størrelse, farge og pynt, alt håndlages hos oss. Har du intoleranse, er vi behjelpelig med det. Alle kaker dagbakes, så vær tidlig ute med bestilling, så lager vi en kake som gjør dagen din helt perfekt! Ps, er du litt sent ute med å bestemme deg for hva du ønsker deg, prøv vår fargerike Oreosuksess med sjokoladeskilt!

Konfirmasjon -når ungene blir store!

Marsipankake, kransekake, kremkake, jovisst har vi de tradisjonelle kakene i alle mulige varianter! Har du intoleranse, ønsker logo/bilde, en spesiell tekst eller farge, er vi selvsagt behjelpelig. Mer informasjon finner du her:

Bryllup -vi hjelper deg med den vakreste dagen i livet.

Vi har laget bryllupskaker i mange år, etter egne originale oppskrifter. Vi har god erfaring med allergi og intoleranse, og lar oss inspirere av sesongens årstider. Om ønskelig kan du avtale et møte med oss, så kommer vi fram til deres spesielle kake for dagen. For mer informasjon se her:

Bursdagskake?

Alle dager er anledning for å feire! Ny jobb, morsdag, familiebursdag, salgsmøte eller bare en hyggelig sammenkomst? Vi tilfører gjerne det lille ekstra til de gode stundene! Sett en personlig tekst eller et sjokoladeskilt på kaka og du har en flott overraskelse til dine kjære! Se forslag til bursdagskake i nettbutikken vår her: