Festkaker

Dåpskake, navnefest, velkommen til verdenkake eller babyshower?

Vi har kakene, velg i smak, størrelse, farger og pynt, alt håndlaget hos oss. Har du allergier, er vi også behjelpelig med det. Alle kaker er nybakte, så vær tidlig ute med bestilling, så lager vi en kake som gjør dagen helt perfekt! Ps, er du litt sent ute med bestillingen, prøv vår fargerike Oreosuksess med sjokoladeskilt!

Konfirmasjon -når ungene blir store.

Marsipankake, kransekake, kremkake, jovisst har vi de tradisjonelle kakene i alle mulige varianter! Har du allergier, ønsker logo/bilde, en spesiell tekst eller farge, er vi selvsagt behjelpelig. Mer informasjon finner du her:

Bryllup -vi hjelper deg med den vakreste dagen i livet.

Vi har laget bryllupskaker i mange år, etter egne originale oppskrifter. Vi har god erfaring med allergier, og lar oss inspirere av sesongens høytider årstider. Om ønskelig kan du avtale et møte med oss, så kommer vi fram til deres spesielle kake for dagen. For mer informasjon se her:

Bursdagskake?

Alle dager er anledning for å feire! Ny jobb, familiesammenkomst, morsdag eller bare en hyggelig sammenkost? Vi tilfører gjerne det lille ekstra til de gode stundene! Sett en personlig tekst eller et sjokoladeskilt på kaka og du har en flott overraskelse til dine kjære! Se forslag til bursdagskake i nettbutikken vår her: