Kake til konfirmasjon

Våre bestselgere:

Om konfirmanten får bestemme, blir kanskje valget utradisjonelt. Hva med en fargerik suksessterte med deilig sjokolade på konfirmantbordet? En mørk eller hvit sjokolademousse-kake? Alle disse er populære valg, og sjokolademoussekakene fåes med bilde om ønskelig.

  • Oreosuksess er en smakfull, fargerik suksessterte på mandelbunn, pyntet med deilig sjokolade.
  • Sjokoladedrøm er en mørk sjokolademousse med frisk pasjonsfruktkrem, salt karamell og crisp i mandelbunn.
  • Hvit Sjokolademousse er en bestselger hvor hvit sjokoladesødme møter frisk pasjonsfruktkrem på luftig mandelbunn.

Alle kakene fåes fra 485 kr for 8 kakestykker. For sjokolademoussekakene tilkommer 300 kr om det ønskes bilde.

Tradisjonelle kaker

Marsipankake, kransekake, kremkake, jovisst har vi også tradisjonelle kaker! Ønskes marsipanen ekstra hvit, blå, med foto, eller med en personlig hilsen? Laktosefri, glutenfri? -vi ordner selvfølgelig også det!

Priseksempel:

  • 12-rings kransekake + marsipankake for 20 personer =  1 435 kr

Vår originale Dromedarbakeriet Marsipankake, fåes også som lukket valnøtt. Den er nybakt samme dag med fløyelsmyk krem på luftig sukkerbunn med vaniljekrem, sjokoladebiter og nyrørt bringebær, trukket med marsipanlokk og pyntet med håndlagde makroner, marsipan og sjokolade fra vårt håndbakeri. Denne fåes med bilde mot et tillegg på 300kr og farget marsipanfarge mot 150kr. Gluten– og laktoseintoleranse har vi også god erfaring med. Se flere kaker i nettbutikken vår.

Bilde og/eller logo av favoritt fotball-laget sendes på e-post til oss i .JPG fil. Merk at sorte eller helt mørke klær ikke gjengis så godt i spiselig format.

Hva med å prøve en Oreosuksess før konfirmasjon?

For større kaker, besøk nettbutikken vår: