Lille-store Dromedarbakeriet

Dromedarbakeriet ble realisert i 2011, i Apotekerveita i Trondheim, en drøm Dromedar Kaffebar har hatt siden 2009. Et bakeri som kan bake, smøre og levere ikke bare ekslusivt til alle Dromedarene, men et eget bakeriutsalg for de beste bakevarer i Trondheim. Hos oss får du kaker, gjærbakst og søtbakst til alle anledninger, fra fødsel og dåp til bursdag, konfirmasjon, bryllup og gravferd. Kursmat, møtemat og større konferansekaker bistår vi også med.

Vi har tatt med oss kvalitetskravene fra Dromedar Kaffebar og produserer vår egen mat- og kakemeny fra bunnen av, på de beste og mest naturlige råvarer. Kvaliteten på baker- og konditorhåndverket vektlegges og vi har etablert et faglig sterkt og kreativt miljø. 

Vi betjener et stort og stadig voksende marked på kaker og bakverk til jobb, fest og merkedager. Vårt varemerke er kvaliteten på handverk, smak, fag og nærhet til varen gjennom hele produksjonen. Vi produserer i små mengder, på tradisjonelt vis og lar oss inspirere av av sesongens årstider. I 2019/2020 bygger vi om bakeriutsalget for å gjøre plass til mer produksjon.

Dromedar kaffebar as

Dromedar kaffebar AS er en av Norges ledende kaffebarkjeder, med utsalg i Trondheim, Bergen, Stjørdal og Ålesund. Vi teller i dag 130 ansatte i stort og smått. Bedriften ble etablert i mars 1997 og har siden starten blitt til 12 kaffebarer, eget bakeri og en kaffebil. Høsten 2019 åpnet vi vårt første spisested med de samme krav til enestående smaker og naturlige råvarer som vi har til kaffe og bakverk.

Hos oss får du en nydelig kopp kaffe, kake og bakst servert til deg, laget med håndverk, kjærlighet, historikk og kvalitet. Vi jobber med hjertet i koppen for å skape fantastiske smaks-opplevelser for våre kunder.

Priser Dromedarbakeriet har vunnet

  • Årets kake 2013
  • Årets unge konditor 2017

Priser Dromedar Kaffebar har vunnet

  • Årets norske kaffebar: 2001, 2012, 2013, 2014 og 2018.
  • Norgesmester i Barista kunst: 1999, 2006, 2013 og 2019.
  • Deltatt i Verdensmesterskapene i kaffe, siste 6 av 8 år.