Personvernerklæring

Våre tjenester:

Hjemmesiden: www.dromedarbakeriet.no

Facebook: @dromedarbakeriet

Instagram: @dromedarbakeriet

Nettbutikken: www.dromedarbakeriet.selz.com

Opplysninger om bruk av nettsidene og hvorfor

Som ledd i driften av våre tjenester vil vi kunne be om, samle inn og lagre personopplysninger som navn, profilbilde, e-postadresse, mobilnummer, IP-adresse, nettverks-ID, samt hvilke sider du er inne på og hvilke funksjoner du har brukt på sidene. Eventuelt tar vi også vare på adresse, dersom disse er relevante for å opprettholde en god tjeneste.

Hvilke personopplysninger vi behandler og hvorfor

Personopplysningene behandles utelukkende med det formål å administrere tjenestene vi tilbyr og til å oppfylle gjøremål etter brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål, herunder markedsførings øyemed, med mindre du har gitt ditt samtykke til dette, for eksempel i form av abonnement på nyhetsbrev, eller annen e-post- Instagram, Facebook, snap eller SMS-tjenester, og du kan når som helst velge å trekke tilbake et slikt samtykke.

Påmelding til kurs Hvis du melder deg på kurs, deltar i konkurranser eller andre aktiviteter hos oss, og velger å ikke være anonym, kan vi ta vare på svar eller informasjon du oppgir.

Innsamling og bruk av e-post Vi spør deg spesifikt om du vil oppgi e-postadresse i vår nettbutikk for Dromedarbakeriet. Denne bruker vi primært for å sende deg ordrebekreftelse på mottatt bestilling, men også for henvendelser, dersom bestillingen er uklar. Dersom du forlater handlekurven med en bestilling, eller kjøpet ditt ikke blir gjennomført, følger vi deg opp med en e-post med vår kontaktinfo og spørsmål om vi kan hjelpe deg. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og vi gir ikke dine opplysninger til 3.part.

Tilgang og utlevering av opplysninger

Det er kun utvalgte ansatte i Dromedar, Dromedarbakeriet, vår tekniske leverandør og underleverandører som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg, og kun i den utstrekning slik tilgang er nødvendig for utvikling, drift og vedlikehold av våre tjenester. Opplysninger utleveres ikke til tredjeparter, med unntak av underleverandører og samarbeidspartnere som bistår oss i forbindelse med levering, utvikling og forbedring av våre tjenester.

Informasjon og rett til innsyn

Som bruker av våre nettsteder har du rett til innsyn i de personopplysninger vi behandler om deg. Videre har du krav på retting av mangelfulle eller uriktige opplysninger og/eller sletting. 

Kontakt 

Dersom du ønsker innsyn, har spørsmål, ønsker å begrense eller slette informasjon knyttet til persondata vi lagrer om deg, kan disse rettes til Dromedar på e-post, post@dromedar.no

Les mer om personvernloven og dine rettigheter hos Datatilsynet.

Her kan du lese mer om informasjonskapsler.

Apotekerveita, Trondheim 28. Mars 2019.